SPC logotipas

home map brille

Privatumo politika

Švietimo paslaugų centras tvarko asmens duomenis laikydamasis 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2016/679 ir Švietimo paslaugų centro direktoriaus patvirtintų veiklos įsakymų:

Duomenų valdytojas

Centro interneto svetainės www.srspc.lt (toliau – Svetainė) duomenų valdytojas – Šiaulių rajono savivaldybės švietimo paslaugų centras (juridinio asmens kodas 145797046; buveinės adresas Gedimino g. 4A, 81181 Kuršėnai, Šiaulių rajonas; tel. +370 41 399 415; el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.)

Asmens duomenų apsauga

Svetainėje asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis teisės aktais, siekiant vidaus administravimo tikslų: pateikti aktualią informaciją apie Centro veiklą ir skelbti teisės aktais nustatytą informaciją apie Centro darbuotojus. Skelbiami tik aktualūs asmens duomenys.

Svetainėje naudojami slapukai Svetainės funkcionalumui gerinti, efektyviam ir sklandžiam Svetainės veikimui užtikrinti, naršymo statistikai ir analizei. Naudotojui, pirmą kartą apsilankius Svetainėje, slapukai perkeliami į naudotojo kompiuteryje esančią interneto naršyklę ir vėliau naudojami kompiuteriui atpažinti. Tai įprasta naršymo tinklalapiuose praktika, palengvinanti naršymą naudotojo jau lankytame tinklalapyje ir supaprastinanti prieigą prie skelbiamos informacijos. Būtinieji (techniniai) slapukai įdiegiami interneto naršyklėje automatiškai ir jiems nėra reikalingas naudotojo sutikimas. Tačiau naudotojas yra informuojamas apie jų naudojimą.
Svetainėje naudojami Google Analytics slapukai, kurie reikalingi rinkti ir analizuoti statistinę informaciją apie aplankytus Svetainės puslapius ir yra anoniminiai.

Organizacinėmis ir techninėmis priemonėmis siekiame užtikrinti, kad į Svetainę nebūtų įsilaužta, nebūtų pakeistas Svetainės turinys, nebūtų neteisėto asmens duomenų rinkimo bei atskleidimo. Pastebėjus neteisėtą asmens duomenų rinkimą, prašome mus informuoti elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Patvirtiname, kad Svetainės lankytojų duomenys yra renkami laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų. Dėl neteisėtų Duomenų valdytojo veiksmų galite informuoti Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją.

Trečiųjų šalių nuorodos mūsų svetainėje

Svetainėje yra trečiųjų šalių nuorodų į jų svetaines, kurių nekontroliuojame, todėl neatsakome už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite būti atsargūs ir perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.


Spausdinti